tag:blogger.com,1999:blog-5984239057950635560.post5038263474016331649..comments2022-03-30T06:16:23.933+02:00Comments on Gastronomiska tankar: Bar Nestor - råvarufantasi hos Nestorn i San SebastianJonashttp://www.blogger.com/profile/15024779546635984992noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5984239057950635560.post-78788804741303497512014-12-14T21:27:57.772+01:002014-12-14T21:27:57.772+01:00Hej,
Ser att den automatiska rättstavningen gjord...Hej,<br /><br />Ser att den automatiska rättstavningen gjorde mitt förra inlägg aningen lustigt.<br />San Sebastián blir intressantare för varje rad jag läser!<br /><br />Återger mitt besök på SMAK i korta drag.<br /><br />Valde att gå på deras sju-rätters meny, plus matchande drycker.<br />Fick även möjligheten att dela ett par bonusrätter med en mätt kollega.<br /> <br />KORIANDER ”Tataki” pilgrimsmussla, ostron, syrad lök<br />WASABI ”Garden Rolls” tonfisk, mynta<br />INGEFÄRA “Krutong” wagyu, tupplever, brioche<br />PERSILJA ”Farci” piggvar, grisfot, lök<br />TRYFFEL ”Paupiette” Lofotentorsk, spetskål<br />T E ”L’Orange” ankbröst, pumpa, hasselnöt<br />LAKRITS ”Morcilla” dovhjort, rotselleri, sviskon<br />SAFFRAN ”Gâteau” romrussin, mande<br />CITRONGRÄS ”Brûlée” mango<br /><br />Några av rätterna håller en riktigt bra nivå.<br />Torsken med tryffel har en härlig harmoni.<br />Dovhjorten spelar bra ihop med lakritstonerna.<br />Topplevermousse serverad gömd under en rå skiva wagyu. Bra!<br /><br />Lokalen är rätt skön. Tyvärr blir upplevelsen en form av löpandebandservice i hela upplägget.<br />Priset är 600:- för sju rätter. Matchande dryck kostar 420:-.<br />Steget upp till Pubologis femma blir betydande i flera avseenden.<br />Finns en del andra ställen att besöka innan det blir repris.<br />Betyget blir 3+<br />Rickardhttps://www.blogger.com/profile/07155926673337291359noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5984239057950635560.post-56952884597768320452014-12-13T19:19:26.344+01:002014-12-13T19:19:26.344+01:00Tjena Rickard,
Ja verkligen. Det har onekligen va...Tjena Rickard,<br /><br />Ja verkligen. Det har onekligen varit lite hektiskt på slutet. Men nu så.<br />Hur var Smak?<br /><br />San Sebastian är helt fantastiskt!! Jag har många ställen till att rekommendera som jag kommer skriva om, så som A Fuego Negro, Etxebarri etc.<br /><br />Jonashttps://www.blogger.com/profile/15024779546635984992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5984239057950635560.post-5580593329341846422014-12-02T15:59:23.826+01:002014-12-02T15:59:23.826+01:00Hej Jonas
Long time no sea! Hur har den senaste t...Hej Jonas<br /><br />Long time no sea! Hur har den senaste tiden varit?<br />Saknar dina uppdateringar. Misstänker att det inte varit helt händelselösa dagar senaste månaderna.<br />Själv har jag ett inbokat besök på Smak nästa vecka. Vet du om det ä något att hänga i julgranen?<br />Hoppas att det blir ett välkommet mellanspel mellan sill och sylta.<br /><br />Har läst dina inlägg från San Sebastien. Funderar på att lägga in en bokning dit.<br />Sitter du inne på något tips som inte framgår i tidigare inlägg?<br /><br />Mvh<br /><br />/RickardRickardhttps://www.blogger.com/profile/07155926673337291359noreply@blogger.com