Plats: Barcelona, Spanien
Datum: 14 september 2012
Mat: 8,5 av 10
Service: 8,5 av 10
Prisvärt: 9,0 av 10
Bäst: After Eight Foie Gras med choklad och vårlök
Guide Michelin: *
Prisvärt: 9,0 av 10
Bäst: After Eight Foie Gras med choklad och vårlök
Guide Michelin: *
The World's 50 best: -
Övrig utmärkelse/rekommendation: -Webbsida: http://www.hisop.net/eng/maineng.html
Lördag kväll i Barcelona och jag hade på förhand sökt efter prisvärda avsmakningsmenyer på stjärnrestauranger. Valet för mig och Don JD föll på 1* Hisop, där avsmakningsmenyn om 9 rätter inkl vinpaket kostade EUR 88 - fantastiskt prisvärt!
Hisop ligger inte supercentralt, utan norr om Avenida Diagonal. Närmsta t-bana är just Diagonal, en bit i från de flesta butiker och restauranger. Men väl värt ett besök. Lokalen var liten, men mysig med vita dukar och formell inredning. Vi blev väl omhändertagna och fick några appertizers, utöver de 9 rätterna i menyn. Personalen var väldigt flexibla när vi fick byta ut makrill mot en foie gras i avsmakningsmenyn. Just Foie Grasen - After Eight Foie Gras - var menyns absoluta höjdpunkt och en av de två godaste Foie Gras jag ätit. Med choklad och vårlök samt ett after eight-skum (mintsmak) blev rätten fantastisk!
Hisop är väl värt ett besök vid en Barcelonavisit, i synnerhet om en väldigt prisvärd avsmakningsmeny önskas.
Övrig utmärkelse/rekommendation: -Webbsida: http://www.hisop.net/eng/maineng.html
Lördag kväll i Barcelona och jag hade på förhand sökt efter prisvärda avsmakningsmenyer på stjärnrestauranger. Valet för mig och Don JD föll på 1* Hisop, där avsmakningsmenyn om 9 rätter inkl vinpaket kostade EUR 88 - fantastiskt prisvärt!
Hisop ligger inte supercentralt, utan norr om Avenida Diagonal. Närmsta t-bana är just Diagonal, en bit i från de flesta butiker och restauranger. Men väl värt ett besök. Lokalen var liten, men mysig med vita dukar och formell inredning. Vi blev väl omhändertagna och fick några appertizers, utöver de 9 rätterna i menyn. Personalen var väldigt flexibla när vi fick byta ut makrill mot en foie gras i avsmakningsmenyn. Just Foie Grasen - After Eight Foie Gras - var menyns absoluta höjdpunkt och en av de två godaste Foie Gras jag ätit. Med choklad och vårlök samt ett after eight-skum (mintsmak) blev rätten fantastisk!
Meny |
Ett glas före middagen |
Reef blue mussels salad |
Smoked sardins with almonds |
After Eight Foie Gras |
Squids with burrata and basil |
Monkfish suquet with romesco sauce |
Suckling pig with plums |
Cheese selection |
Peach and green tea |
Grilled milk and hazelnuts |
Truffles |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar